teisipäev, 20. september 2011

Uued projektijuhid ootavad külla/koolitusele/arutelule...

Olete oodatud pühapäeval 23. oktoobril 2011, kell 13.00,  Märjamaa valda, Sulu küla Mõisa tallu. Külla on oodatud kõik praegused ja tulevased Pärnumaa Heiferi küülikute ja kompostusside perede esindajad ja projekti toetajad/huvilised. Vajalik eelregistreerimine!

Plaanis on:
* tutvumisring
* Heifer projeketi põhimõttelised põhimõtted (Urve Loit)
* vaba arutelu projektist nii- ja naapidi
* vastame küsimustele projekti kohta (Urve, Ivi, Hannele)
* räägime ja arutame koostöövõimalustest
* koolituste soovid (peredelt)
* kui aega jääb, siis igaüks saab ka väikese savitüki, et vormida omale isiklik Heiferi kruus pöidlatehnikas ;) , mis läheb hiljem puupõletusega keraamikaahju põletusele.
* jooksvad küsimused, probleemid jms.

Eelregistreerimisega! Registreeruda saab kuni 21. oktoober Ivile, tel. 53481622 või e-mail ivi.sarg@gmail.com (eelistan e-kirja teel saada teavet). Samas palume ka kõigil, kes kohe kindlasti ei saa tulla, teavitada seda võimalikult varakult (ka eitav vastus on vastus). Registreerimisel teavitada tulijate nimed (k.a. lapsed) ja vanus.

NB! Küülikute peredel palume kaasa võtta loomade dokumendid!

Külla ootame ka Hiiuma Heiferi projektijuhti Anneli Sadamat (loodame, et tal õnnestub meiega ühineda) ning inimest Viljandimaalt, kes soovib tulevikus teha koostööd seoses küülikute nahkade ostmisega.

P.S. Hoidke silma peal meie blogil. Kõik info liigub blogi kaudu. Mõisa talu asukoht kaardil.


1 kommentaar:

  1. Anneli on Hiiumaalt täitsa tulemas. Samuti lubas tulla meiel veidi rääkima angooradest Merike Bakhof, kes on tulevane meie projektipere.

    VastaKustuta