kolmapäev, 23. november 2011

Arvutialane koolitus 11.detsember 2011, pühapäev

Alustame arvutialaste koolituste jadaga. Pärnumaa hobuste ja küülikute/kompostusside projektidele suunatud koolitus.

Esimene koolitus on mõeldud inimestele, kes on arvutit varem vähesel määral kasutanud:
2 teemat mida käsitletakse
1. Arvuti kasutamine ja failihaldus
2. Tekstitöötlus algajatele (MS Word)

Koolitus toimub 11. detsember 2011 Paikuse põhikooli arvutiklassis. Kohale palume tulla kõigil kell 9.45, et saaks jagada arvutid ja alustada koolitusega täpselt kl 10.00 Kogunemine Paikuse põhikooli ees.
Koolitaja: Anu Kurm (http://arvutiklass.ee/)
Eelregistreerimisega kuni 07.detsember 2011. Heifer peredele eelisjärjekord. Vabade kohtade olemasolul on oodatud ka teised huvilised. KOHTADE ARV PIIRATUD!
Registreerimisel lisada juurde oma arvutikasutamise oskused ehk tase. Vajalik on mul teavitada eeldatav grupi tase koolitajale enne 4. detsembrit.
Kes on registreerunud ja ei saa osaleda, siis palume kindlasti teavitada võimalikult varakult.
Registreerimine e-maili aadressil: ivi.sarg@gmail.com ja  info telefonil 53481622 Ivi

Kellel on huvi tutvuda täpsema koolituskavaga, siis samal e-maili aadressilt saab seda küsida.

Järgmiseks koolituseks jaanuari kuus on plaanitud teema Tabeltöötlus algajatele (MS Excel) See koolitus sobib inimestele, kes juba eelnevalt on tuttavad kaustade ja failide teemaga ja oskavad ka trükkida. Edaspidi tulemas koolitused interneti kasutamine kohta, blogimine ja MS Word ning MS Excel edasijõudnutele koolituse kohta, kui peaks huvi olema. Samuti ka lihtsa kodulehe valmistamine.

Ivi Särg
Projektijuht
53481622
ivi.sarg@gmail.com

1 kommentaar:

  1. Väga tähtis mitte ainult koostöö sujumiseks meie ühises projektis aga ka üleüldiselt ilma põhiõskusteta arvuti ja interneti valdkonnas hakkama edukalt ei saa. Olgem aktiivsed ja kohtume koolitusel! Minult saab ka alati küsida ja ehk kui põhiteadmised olemas, saame lisa treenida ka näiteks kui kohtume teie või meie kodus, külastuste käigus või kui teie sõidate Märjamaal ja tahate meid külastada. Mõnusat jõulueelsed aega teile kõigile, armsad sõbrad! Tervitab Hannele

    VastaKustuta